29.7.09

Hehehehe! Buna asta!

"Breast Success este un supliment pe baza de plante realizat pentru femeile care sunt interesate sa obtina o marire, o imbunatatire a formei sau a fermitatii sanilor. Breast Success ofera o solutie nechirurgicala la marirea naturala a sanilor. Este special creat din peste treisprezece plante unice.

Formula Breast Success a fost creata ca sa ofere o alternativa femeilor care cauta sa-si imbunatateasca frumusetea naturala. Obtineti increderea de care aveti nevoie si atentia pe care o meritati."

Asta am citit mai inainte. Pune cineva botu'?

Cica pastilele astea sunt pe piata de 6 ani. Cum de nu am auzit de ele pana acum? Cum de nu exista numai femei cu sanii cat casa? Pentru ca e clar ca daca era adevarat, am fi folosit si noi, nu? Mitul binecunoscut ca barbatilor le plac sanii mari nu a scapat niciuneia dintre noi. Asadar, de sase ani incoace (apropo de sase... de cate ori aud"sase" imi spun in gand... ".... cai frumosi", stiti chestia? hehehehe) putea toata Romania, inclusiv Andreea Marin, sa aiba sani XXL. Dar nu, nu e cazul. Deci... de ce? Pai simplu, pentru ca nu functioneaza? Exact!

Hai pa!

0 comentarii: