25.6.09

Wow...

Nu pot sa cred! Tocmai mi-am vazut blogul citat intr-o lista de bloguri... Ce ciudat m-am simtit, dar in acelasi timp incantata... Multumesc Ciupercuta ca m-ai inclus!
Hai pa.

Urasc ploaia

Si ploua intr-una. Nu era destul ca ma uram pe mine profund, acuma trebuie sa mai si ploua.
De maine incep zilele Resitei. Sper sa nu patesc ca de Ziua Tineretului. Am vrut atunci sa vad un concert al unei formatii rock din Resita, copii tineri dar talentati, pe care imi place sa-i ascult pe oriunde ii prind. M-am uitat pe program cand si unde canta, si m-am prezentata la locul si ora... NIMENI. Nici macar un caine comunitar. Nimeni, nimeni. Nu tu scena, public, iar de formatie ce sa mai zic.. nici urma! M-am plimbat prin tot orasul in speranta ca poate au mutat locatia concertului si eu n-am aflat. Nu era nici un concert niciunde. In fine, am plecat acasa suparata. M-am mai uitat odata pe program, poate ca-s eu proasta si n-am retinut bine. Nu era cazul, pur si simplu cred ca nu s-a mai tinut concertul. Ce ma socheaza pe mine e ca toata lunea stia ca n-o sa se mai tina, pentru ca in afara de mine nu mai era nimeni pe acolo... CIUDAT!
Ziceam... sper sa nu patesc ca atunci. Acum trebuie sa cante iar Phaser (trupa despre care am vorbit pana acum....). Sper de data asta sa-i prind... daca nu ploua... desi cred ca va ploua, normal!
In rest nimic de vazut la zilele astea.... Daminescu (o fi talentat, dar nu gust genul...), Lautarii din Clejani (din nou.. nu pentru mine...) si alti cativa zeci de folcloristi de care nici n-am auzit, dar si daca auzeam, tot degeaba...
In fine, nu ma plang, inteleg ca-i criza si ca probabil primarul a adus ce era mai ieftin sau ce era gratis, ceea ce mi se pare chiar ok. Nu pentru asa ceva ar trebui cheltuiti banii din bugetul local.
Si oricum, sunt mai mult ca sigura ca marea majoritate a populatiei Resitei apreciaza folclorul, asa ca... bine.
Hai pa.

P.S. Zilele alea ale Tineretului au fost organizate de Ministerul Tineretului si Sportului... In lumina ultimelor dezvaluiri despre doamna ministru Ridzi, nu ma mir ca n-am gasit concertul, desi probabil ca a fost decontat pe undeva....

19.6.09

M-am saturat de...

... anumite persoane. Pe bune. Persoanele astea se gasesc online, adica eu le gasesc acolo, sau ele ma gasesc pe mine , nu stiu exact care pe care si de fapt nici nu ma intereseaza.
Vorbesti cu ele, o zi, doua, o saptamana, doua, incepi sa te simti comfortabil. Ai senzatia ca va cunoasteti de secole. Si dintr-o data descoperi cu uimire (da, eu sunt uimita mereu de asemenea comportamente) ca persoanele astea te mint cu nerusinare. Nu le-ai facut nimic, ai fost sincera si draguta, ba chiar cand au avut o problema te-ai implicat, ai pierdut din timpul tau ca sa gasesti solutii pentru ei, te-ai agitat... si cand colo ei te minteau si te tratau ca pe o proasta. Chestia e ca pana la urma ti-ai dat seama... si acum te simti tradata, stupida.... si nu mai reusesti sa te gandesti decat la faptul ca cuiva i-ai parut material bun de luat la misto.
De ce continui, dupa atata experienta (negativa) de viata, sa consider ca omenii sunt buni si sinceri? De ce ma las "pacalita" de fata pe care unii o afiseaza? De ce sunt o fraiera care crede ca daca ea e ok, toti oamenii din jur sunt ok? NU STIU.
Concluzia mea e ca sunt o proasta cu spume. Prea sincera, prea adevarata. Cu sufletul prea la vedere. Ce mai... o proasta.
Promit sa nu mai fiu.
Hai pa....

2.6.09

In caz ca....

... intereseaza pe cineva... NU FUNCTIONEAZA.
Sunt picata in cea mai adanca depresie in care poate pica cineva din cauza unor chestii "superficiale" cum ar fi aspectul fizicului.
In plus ploua. Mereu.
Urasc ploaia, viata mea si tot ce am devenit.
Probabil ca nu voi mai posta nimic pana nu-mi trece depresia. Internetul e locul unde se aduna toti perversii si deprimatii (asa se spune...). Ei bine, ACEASTA deprimata nu vrea sa stea la gramada.
Hai pa.....