19.6.09

M-am saturat de...

... anumite persoane. Pe bune. Persoanele astea se gasesc online, adica eu le gasesc acolo, sau ele ma gasesc pe mine , nu stiu exact care pe care si de fapt nici nu ma intereseaza.
Vorbesti cu ele, o zi, doua, o saptamana, doua, incepi sa te simti comfortabil. Ai senzatia ca va cunoasteti de secole. Si dintr-o data descoperi cu uimire (da, eu sunt uimita mereu de asemenea comportamente) ca persoanele astea te mint cu nerusinare. Nu le-ai facut nimic, ai fost sincera si draguta, ba chiar cand au avut o problema te-ai implicat, ai pierdut din timpul tau ca sa gasesti solutii pentru ei, te-ai agitat... si cand colo ei te minteau si te tratau ca pe o proasta. Chestia e ca pana la urma ti-ai dat seama... si acum te simti tradata, stupida.... si nu mai reusesti sa te gandesti decat la faptul ca cuiva i-ai parut material bun de luat la misto.
De ce continui, dupa atata experienta (negativa) de viata, sa consider ca omenii sunt buni si sinceri? De ce ma las "pacalita" de fata pe care unii o afiseaza? De ce sunt o fraiera care crede ca daca ea e ok, toti oamenii din jur sunt ok? NU STIU.
Concluzia mea e ca sunt o proasta cu spume. Prea sincera, prea adevarata. Cu sufletul prea la vedere. Ce mai... o proasta.
Promit sa nu mai fiu.
Hai pa....

0 comentarii: