21.1.09

Crocodilul

Resita, Marti, 21.01.2009, ora 11,06

Imi plac crocodilii. Sunt niste fiinte perfecte. Nu-s chiar frumosi, desi nu-i frumos ce-i frumos, ci-i frumos ce-ti place, iar mie imi place cum arata crocodilul. Ce-mi place cel mai mult e ca e un animal preistoric care traieste bine merci si in zilele noastre. Nu a evoluat deloc de foooarte mult timp. Practic cred ca n-a evoluat deloc (asta nu-i decat o parere de-a mea nefundamentata stiintific). A aparut direct perfect. Si e clar ca e perfect din toate punctele de vedere tocmai pentru ca nu a avut nevoie sa evolueze.
Imi place pentru ca e foarte dur. Putine animale si probabil si mai putini oameni scapa de coltii lui daca el vrea sa muste. In acelasi timp insa e capapil de o finete si tandrete incredibila. Ati vazut vrodata o femela crocodil care isi scoate puii din ou sa-i duca in apa? Mie una imi dau lacrimile. Cum e posibil sa ai niste colti absolut feroce, facuti pentru ucis ca ai crocodilului si sa poti tine cu ei un pui de 5 cm fara sa-l zgarii macar un pic? Poate pentru ca stie ca-i al ei si-l iubeste si simte ca trebuie sa-l ocroteasca. Spre deosebire de femelele de oameni care sunt capabile sa poarte in burta 9 luni un copil si pe urma sa-l stranga de gat si sa-l arunce intr-un tomberon...
Oricum ai lua-o, crocodilul e un animal minunat. Imi place cum sta sub apa, camuflat, doar cu narile si ochii afara, imi place cum merge taras cand nu se grabeste, imi place cum, cand vrea sa fuga, se ridica pe varfuri si o tuleste, imi plac posetele si cizmele si pantofii din piele de crocodil. Apropo de posete si cizme... sunt frumoase, dar as prefera ca animalul sa moara de batranete si apoi sa facem posete si cizme din el.
Crocodilii sunt super, nu credeti?
Hai pa!

P.S. Multumesc celei de-a doua persoane interesate de blogul meu. E placut sa stii ca ideile tale intereseaza pe cineva.

7.1.09

An nou


Resita, miercuri, 07.01.2009, ora 15,28

An nou fericit! Cam tarziu, stiu, dar nu am avut timp. Si cum eu nu scriu decat de la birou... n-am vrut sa trisez si sa scriu de acasa, mai ales ca acasa deschid calculatorul foaaaaarte rar.
Oricum, nu conteaza.
Observ cu surprindere ca, desi n-am mai scris un post de o gramada de vreme, cineva se intereseaza totusi de blogul meu. O surpriza placuta, ca sa fiu sincera pana la capat, sincer nu credeam ca ma citeste cineva. Multumesc vizitatorului!
Mi s-a intamplat o chestie minunata in vacanta! Am fost la cinema! N-am mai fost de pe vremea cand s-a lansat "Erin Brocovich", adica din 2000! Am fost la Timisoara la mall sa dau o tura ca nu mai fusesem cam de un an si ultima data cand am fost cinematograful era inca in constructie. Asa ca m-am dus sa vad daca s-a deschis, si da, era deschis. Ajunsa acolo am constatat ca rula un film de animatie in 3D si n-am rezistat! Am inhatat-o si pe fiica-mea si ne-am dus amandoua. Nu va spun cat a costat, ca e ridicol de mult, dar ma rog, filme 3D nu-s toata ziua, iar fiica-mea nu mai fusese niciodata la film, asa ca mi-am spus WTF si ne-am dus. A fost super super fain, iar fiica-mea a iesit incantata si numai despre asta a vorbit vero 3 zile.. hehehe... ca si mine de altfel. Constat cateodata ca sunt un copil mare si cu parul alb... dar cica e bine cat mai poti copilari.. nu stiu, nu conteaza. Ideea e ca m-am simtit bine si chiar aveam nevoie sa ma simt bine.
Sper sa reusesc sa mai scriu ceva curand, am o multime de chestii prin cap... dar timp nu prea... Hai pa!

P.S. Filmul era Bolt (2008), foarte simpatic. Catelul din poza de mai sus e Bolt, eroul principal.