7.1.09

An nou


Resita, miercuri, 07.01.2009, ora 15,28

An nou fericit! Cam tarziu, stiu, dar nu am avut timp. Si cum eu nu scriu decat de la birou... n-am vrut sa trisez si sa scriu de acasa, mai ales ca acasa deschid calculatorul foaaaaarte rar.
Oricum, nu conteaza.
Observ cu surprindere ca, desi n-am mai scris un post de o gramada de vreme, cineva se intereseaza totusi de blogul meu. O surpriza placuta, ca sa fiu sincera pana la capat, sincer nu credeam ca ma citeste cineva. Multumesc vizitatorului!
Mi s-a intamplat o chestie minunata in vacanta! Am fost la cinema! N-am mai fost de pe vremea cand s-a lansat "Erin Brocovich", adica din 2000! Am fost la Timisoara la mall sa dau o tura ca nu mai fusesem cam de un an si ultima data cand am fost cinematograful era inca in constructie. Asa ca m-am dus sa vad daca s-a deschis, si da, era deschis. Ajunsa acolo am constatat ca rula un film de animatie in 3D si n-am rezistat! Am inhatat-o si pe fiica-mea si ne-am dus amandoua. Nu va spun cat a costat, ca e ridicol de mult, dar ma rog, filme 3D nu-s toata ziua, iar fiica-mea nu mai fusese niciodata la film, asa ca mi-am spus WTF si ne-am dus. A fost super super fain, iar fiica-mea a iesit incantata si numai despre asta a vorbit vero 3 zile.. hehehe... ca si mine de altfel. Constat cateodata ca sunt un copil mare si cu parul alb... dar cica e bine cat mai poti copilari.. nu stiu, nu conteaza. Ideea e ca m-am simtit bine si chiar aveam nevoie sa ma simt bine.
Sper sa reusesc sa mai scriu ceva curand, am o multime de chestii prin cap... dar timp nu prea... Hai pa!

P.S. Filmul era Bolt (2008), foarte simpatic. Catelul din poza de mai sus e Bolt, eroul principal.

0 comentarii: