21.1.09

Crocodilul

Resita, Marti, 21.01.2009, ora 11,06

Imi plac crocodilii. Sunt niste fiinte perfecte. Nu-s chiar frumosi, desi nu-i frumos ce-i frumos, ci-i frumos ce-ti place, iar mie imi place cum arata crocodilul. Ce-mi place cel mai mult e ca e un animal preistoric care traieste bine merci si in zilele noastre. Nu a evoluat deloc de foooarte mult timp. Practic cred ca n-a evoluat deloc (asta nu-i decat o parere de-a mea nefundamentata stiintific). A aparut direct perfect. Si e clar ca e perfect din toate punctele de vedere tocmai pentru ca nu a avut nevoie sa evolueze.
Imi place pentru ca e foarte dur. Putine animale si probabil si mai putini oameni scapa de coltii lui daca el vrea sa muste. In acelasi timp insa e capapil de o finete si tandrete incredibila. Ati vazut vrodata o femela crocodil care isi scoate puii din ou sa-i duca in apa? Mie una imi dau lacrimile. Cum e posibil sa ai niste colti absolut feroce, facuti pentru ucis ca ai crocodilului si sa poti tine cu ei un pui de 5 cm fara sa-l zgarii macar un pic? Poate pentru ca stie ca-i al ei si-l iubeste si simte ca trebuie sa-l ocroteasca. Spre deosebire de femelele de oameni care sunt capabile sa poarte in burta 9 luni un copil si pe urma sa-l stranga de gat si sa-l arunce intr-un tomberon...
Oricum ai lua-o, crocodilul e un animal minunat. Imi place cum sta sub apa, camuflat, doar cu narile si ochii afara, imi place cum merge taras cand nu se grabeste, imi place cum, cand vrea sa fuga, se ridica pe varfuri si o tuleste, imi plac posetele si cizmele si pantofii din piele de crocodil. Apropo de posete si cizme... sunt frumoase, dar as prefera ca animalul sa moara de batranete si apoi sa facem posete si cizme din el.
Crocodilii sunt super, nu credeti?
Hai pa!

P.S. Multumesc celei de-a doua persoane interesate de blogul meu. E placut sa stii ca ideile tale intereseaza pe cineva.

0 comentarii: