31.10.08

Dilema

Resita, Vineri, 31.10.2008, ora 11,17

Am si eu o dilema, de fapt doua. Prima e legata de mine. Sa ma explic: EU sunt o vaca, pe bune, fara nici o suparare. Realistic vorbind sunt o vaca: am 1,67 m si 83 de kilograme. O scrofita, ca sa fiu mai delicata. Totusi, observ pe strada ca o gramada de barbati intorc capul dupa mine. In acelasi timp nu pot spune ca sunt urata ca moartea. Am o fata draguta, ma ingrijesc, ma imbrac destul de dragut, dar in acelasi timp exagerat de decent (pot candida la "Maicuta anului", nu las la vedere nici o bucata de piele care sa nu fie mai jos de genunchi si altceva decat gatul si mainile). Deci, provocatoare nu sunt, super frumoasa nu si in plus si grasa. Si totusi multi barbati se uita dupa mine, unii incerca chiar sa ma agate. DE CE!?! asta e una din dilemele mele majore. De ce eu si nu alta care e mai "buna" ca mine? Se pare ca n-o sa inteleg barbatii NICIODATA! LOL
Dilema numarul 2: De ce exista tipe slabe si cu tatele mari? Din ce motiv, absolut nedrept, exista tipe de 1,70, 45 kile si tate cat casa? De ce eu daca slabesc un kil, imediat imi dispar? Cum fac alea sa aiba asa ceva si eu nu? Si aici nu vorbesc de siliconate, nu! Vorbesc de femei care nu si-au facut nici o interventie, pe care asa le-a lasat natura. Cunosc cateva care sunt in felul asta si vad si pe strada destule. Nu-i drept, pur si simplu!
Ma rog, tinand cont ca astea sunt dilemele mele la ora asta si ca le-am expus deja, ar cam fi cazul sa ma duc. Hai pa!

P.S. Realizez ca-s extrem de plicticoasa (asta e o exprimare cretina, tocmai mi-am dat seama, extrem de plicticoasa ar putea insemna ca sunt de fapt interesanta, nu? Ce naiba e la extrema plictisitorului? Ceva interesant, nu? In fine... s-o lasam cum a cazut!). Ziceam ca imi dau seama ca sunt plicticoasa si ca probabil NIMENI n-o sa citeasca vrodata blogul asta, dar ce conteaza? Daca mie imi place sa-l scriu e destul, nu? TOTUSI, daca cineva pe lumea asta trece pe aici, citeste si stie sa-mi desluseasca si mie aceste doua dileme ale zilei de vineri, 31.10.2008, i-as fi recunoscatoare! Hai pa, pe bune de data asta!

0 comentarii: