20.2.11

111


111... kg mele de acum. Nu credeam vreodata sa mai trec de 100, dar iata ca s-a intamplat.
Cum am facut? Simplu: am mancat tot ce am vazut in fata, in cantitati cat mai mari. Cica pentru a ma simti mai putin frustrata. Povesti. Ingrasarea ma frustreaza din ce in ce mai tare si am intrat intr-un cerc vicios oribil: mananc ca sa ma simt mai bine dar pe urma ma simt mai rau.
Da, stiu, asta spun toate obezele. Dar e adevarat, chiar asa se intampla.
Dar de unde a plecat totul? Pentru ca in ultimele postari eram fericita, iar acum sunt o grasa frustrata. Pai... a plecat de la faptul ca ma simt inutila. Odata cu sarcina, mi s-au redus posibilitatile de a face diverse lucruri. Am devenit plicticoasa, inutila si urata. Si singura. Ma simt foarte, foarte singura. De aici si frustrarea. Oricat m-as stradui sa fie altfel, momentan nu se poate.
Mai am o luna pana nasc. Sper din tot sufletul ca bebelusul e sanatos, complet sanatos, nu vreau sa regret decizia asta toata viata, nu stiu daca as suporta a stiu ca am distrus o gramada de vieti... aiurea.
Sper sa nu pun mai mult de 3 kile pana la sfarsitul sarcinii.... Nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu le voi da jos dupa.
37, 1.66, 111. Nu sunt premise prea bune. Dupa 30 de ani slabesti mult mai greu. Inaltimea nu ma ajuta deloc. Kilogramele sunt multe. Foarte multe.

2 comentarii:

Copacul Meu spunea...

Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina "schimb de link" vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

Anonim spunea...

Wrote this remarkable creating! I must say i savored examining this, tonsil stones you are an ideal publisher.Let me you should book mark your blog site Satellite direct and will eventually quite often come home sometime soon. I must persuade an individual continue on an individual's great blogposts, employ a wonderful holiday break penis advantage review saturday and sunday!