18.1.10

Atacul energetic


"Mihaela Geoană a susţinut la Antena3 că liderul PSD a fost atacat energetic in timpul campaniei, ipoteză pe care a avansat-o cu doar o seară inainte chiar Mircea Geoană, transmite NewsIn. "Poate spun un lucru pe care...Cred că a fost atacat energetic foarte mult, erau chiar in sală oameni care lucrau la acest lucru. Nu ştiu dacă e o teorie sau alta (despre teoria flacării violet, n.r.), dar era pur şi simplu paralizat, n-a fost tot timpul, au fost anumite bucăţi, care erau probabil decisive. Cred eu, e o părere personală. Cred că el le-a simţit atunci. Vreau să spun că am simţit foarte mult eu personal, nu aveam energie, nu mă puteam concentra, nu puteam face lucruri, nu eram eu", a spus Mihaela Geoană. "Sincer, eu nu cred foarte mult in lucrurile astea, dar ştiu că s-au intamplat", a adăugat ea, precizand că nu poate insă să-i acuze pe cei de la PDL." - www.ziua.net
OK... cat de penibil sa fii? CAT?
Cam atat am avut de spus pe acesta tema.

10.1.10

Happy Birthday To Me.

Da, e ziua mea azi. Dar de anul asta m-am decis sa nu o mai sarbatoresc ca pana acum si anume cu petrecere si nebunie. Ce mare scofala pana la urma si ziua cuiva? E o zi absolut normala, ma simt absolut normal si la fel ca in toate zilele. Atunci la ce buna toata tevatura? E distractiv cand esti mic, mai primesti un cadou, mai dansezi... Astea, e drept, poti sa le faci si cand esti mare, doar ca atunci iti lasa un gust amar: cand erai mic era dovada ca ai mai crescut, ca devii mai matur si mai responsabil; cand esti deja mare si matur si responsabil e doar dovada ca imbatranesti. Nu ca as fi o nebuna din alea care nu vor sa imbatraneasca, sau care se rusineaza ca au imbatranit, dar pur si simplu nu mai vreau sa sarbatoresc. Si gata.
Asa ca... un "La multi ani" e bine venit, dar uitati cadourile si ideea ca vom bea impreuna, incepand cu anul acesta nu se va mai intampla.
Gata.

8.1.10

Post de inceput de an

Am o lene in oase de nici nu stiu cum sa explic. Totusi, partea buna e ca am inceput anul bine la lucru, adica fara multe lucrari de facut, fara urgente si alte cacaturi din astea stresante. Si in plus am inceput miercuri, iar acum e vineri si iar e weekend. Deci da, imi plac saptamanile care tin numai trei zile.
Postul asta nu are un scop in sine. Practic n-am de comunicat mai nimic. Doar "la multi ani" si "bine ne-am regasit si anul asta, sper sa fie mai bun ca cel trecut (desi pentru mine anul trecut a fost buuun, asta nu ma impiedica sa vreau unul si mai bun anul asta).
Chestia cea mai faina la inceput de an e ca am un pic de entuziasm din ala tamp, naiv. Entuziasm de genul "anul asta o sa fiu mai buna, o sa tin cura de slabire, o sa fumez mai putin si n-o sa ma mai cert cu nimeni. De anul asta voi fi o persoana mai buna pe plan personal si profesional". Cam la 5 secunde dupa ce acest gand imi traverseaza neuronul ma apuca rasul. Haida de... asa am zis si anul trecut, si ce daca? Tot la fel am fost, de ce s-ar schimba ceva anul asta?
Si chiar asa e, nu se schimba nimic, iar daca se schimba, e pur intamplator si eu n-am avut nimic de a face cu schimbarea respectiva. Dar e frumos sa-ti imaginezi ca te-ai putea schimba, ca printr-un efort de vointa ai putea deveni o persona mai buna si mai frumoasa.
Cred ca genul asta de ganduri ne alimenteaza cu energia necesara traiului de zi cu zi. Te uiti in jur si totul e gri, personele sunt rele, totul sau aprope toul merge prost, dar idealismul gandurilor tale te face sa treci peste, sa vezi roz si acolo unde nu e si sa mai apuci si ziua de maine cu mintea cat de cat intreaga. Cel putin la mine cred ca asa functioneaza.
In fine, la muti ani deci si sa ne auzim cu bine si anul asta!