20.12.10

Urasc spam-ul si pe aia de-l practica! :( + Urari, ca asa-i frumos

Pe cand ma bucuram si eu ca am trafic... nu ca as tine neaprat la trafic (chiar deloc as spune), dar oricum, e flatenat sa vezi ca cineva a citit si ca s-a gandit sa si comenteze... ei bine, tocmai cand ma bucuram am constatat ca de fapt nu e asa, si ca toate comentariile mele sunt spam (cel putin la ultimul post). Cum ma gasesc frate astia sa-mi puna toate cacaturile lor de reclame care nu ma intereseaza catusi de putin? Ce enervant! Foarte enervant!
Stiu ca as putea sa pun setarea aia... aia enervanta (cam tot asa de enervanta ca spam-ul) cu cuvant de verificare... dar eu stiu ca ma enervez cand o vad pe aia undeva, ca atare.. "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" si nu o pun. Si oricum, nici nu stiu daca ar ajuta la ceva, haker-ii si spam-erii sunt intotdeauna mai smecheri decat sistemele de securitate, ca altfel n-ar mai exista, nu?

In alta ordine de idei... se apropie Craciunul. Sarbatoarea mea preferata. E minunat Craciunul, din punctul meu de vedere. Brad, cadouri, copilul bucuros (la anul, doi copii bucurosi... :) ), miros de sarmale si prajituri, multa munca dar si satisfactie multa cand totul e pregatit, aranjat si frumos. Ca de obicei aproape, nu vom avea zapada anul asta de Craciun, dar parca nu-mi pare rau, daca e mai cald si nu aluneca pot sa mai ies si eu din casa la o plimbare... sa ma relaxez dupa hei-rup-ul din zilele premergatoare sarbatorii.
Eh, asta ar cam fi dragilor... CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU SUPERB! (in caz ca nu ne mai "auzim" pana la anul!)

9 comentarii:

Anonim spunea...

The goal of the game depends, evidently, like http://www.jocuri-sportive.com Jocuri deride

Anonim spunea...

Wow all I can say is that you are a inordinate man of letters! Where can I in you if I want to price you?

Anonim spunea...

Online sports betting you learn to bet online and discover the best sports betting online sports. Choose your favorite sport, play sports betting and you will enjoy several advantages that will make you forget the classic betting agencies.

Anonim spunea...

Creanga isi asterne gandurile si sentimentele in “Pagini Aurii” ale operei literare

Anonim spunea...

Proficiently reasonably to count what
at one's desire be our own reactions to promotions, advertisements made round special events, etc..

Anonim spunea...

Jocul divin este un joc al zeilor in fata pamantenilor pentru a observa reactiile acestora, sentimentele, comportamentul si altele.

Anonim spunea...

Normal abhor http://www.ebancuritari.com >bancuri tari - of toys inspire analytical-synthetic vim in diverse and various plans to cast the reality: sensory, perceptual, imaginative and notional.

Anonim spunea...

Ably worth the read. Thanks as a replacement for sharing this information. I got a gamble a accidentally to be aware close to this.http://www.jocuricamioane.net/

Anonim spunea...

There comes a time in everyone's life when you have to take a radical decision. A decision that maybe it will change your life. Only when I think about it I feel an empty stomach.