27.4.09

O tattoo frumos...!


Cand a inceput emisiunea cu tatuaje (Miami Ink) pe Travel & Living ma cam enerva. Adica ma enerva sa tot aud ce au de zis oamenii aia care veneau sa-si faca tatuaje. Adica ce, imi ziceam eu, nu se poate sa-ti faci un tatuaj doar asa, pentru ca vrei, trebuie musai sa aiba o poveste in spate, o persoana sau intamplare de care sa-ti aminteasca? Ma rog... in ultimul timp am devenit mai cinica si mai pragmatica, nu ma mai las purtata de val ca inainte, asa ca nu gaseam ca e necesara o motivatie ca sa-ti faci un tatuaj.
Oricum... timpul a trecut si incet, incet am ajuns sa prind tot mai mult din emisiune. Azi un pic, maine un pic, pana am devenit fan. Ma enerveaza in continuare povestile cu care-si justifica oamenii tatuajele, dar mi-am dat seama ca tatuatorii sunt niste artisti. Cel putin aia din emisiune. Preferata mea e Kat vod D. Ca fire, e o persoane odioasa in cea mai mare parte a timpului, dar cand se pune sa faca un tatuaj... apoi ala e arta curata (vezi imagine alaturata). Asa ca acum sunt fan si dublu bucuroasa: Kat von D si-a facut propria emisiune, LA Ink. Doua emisiuni in care pot vedea tatuaje frumoase.
Recunosc, toata viata mi-am dorit si eu sa-mi fac un tatuaj. Unul mic, nu colorat, sau nu foarte colorat. Eram gata, hotarata. Apoi m-am intalnit cu o cunostinta care-si facuse un dragon pe tot bratul. Unul mare si fioros. Colorat. L-am intrebat cum e... doare? Oh da, mi-a spus, doare rau. Si asta nu era un papa-lapte ca mine, tipul e un biker din ala dur. Ei bine... mi-a trecut cheful de tatuaj. Dar acuma am posibilitatea sa-i vad pe altii cum isi fac. Daca te uiti acolo pare ca nu doare deloc. Mosi, babe, adolescenti, tineri, femei, barbati... toti suporta cu stoicism, rad si vorbesc vrute si nevrute in timplu tatuarii. Hello!! Pe voi nu va doare? Hummm... ciudat. Omenii astia sunt meseriasi. Si tatuatorii care-s niste artisti, si clientii, care-s niste gigi-duru toti si suporta durerea foarte bine.
Oricum, eu nu ma tatuez, raman la piercingurile mele din tinerete... ajunge. Hai ca va zic, sa nu va imaginati ca-s cine stie ce freak plin de cuie in cap... Am niste amarati de cercei in plus, atata tot. Hehe, ce-ati crezut?
Deci, hora bucuriei si sa cantam cu totii "O tattoo frumos, o tattoo frumos!"
Hai pa!

23.4.09

Ziarul local, o minune!

Citeam ziarul azi de dimineata si ce vad? Un minunat titlu care m-a socat si uimit in acelasi timp: "Braconajul ucide pestii". Sa mori tu!? Si eu care credeam ca braconajul se face pentru inmultirea pestilor.... Doamne ce proasta sunt... Noroc cu ziarul asta sa mai aflu si eu cum sta treaba de fapt.
Cat de imbecil sa fie cineva sa puna asa un titlu? Ca exista oameni tonti e clar, nu contesta nimeni, si ca unii dintre ei se intampla sa lucreze la ziar nu-i o mirare. Oameni tonti lucreaza in toate domeniile. Dar, nu stiu, ca n-am lucrat la ziar in viata mea, dar zic... nu exista un redactor sef, o persoana care verifica ce naiba se scrie pe acolo? Eu una daca eram acea persoana n-as fi lasat un asemenea text sa treaca la tipar. Pe bune acum, astia ne cred chiar imbecili? Ma astept maine la ceva de genul... "Vopseaua de oua vopseste oua", "Datul cu ciocanul peste deget iti creaza buba" si alte minunatii din putul gandirii unui asa-zis reporter (caruia n-o sa-i dau numele). De 20 de ani de cand exista acest minunat ziar il citesc si tot astept o schimbare, o urma de profesionalism. Nimic. E la fel in fiecare zi. Prost, plin de ineptii, steril. Cu articole scrise pe bani la comanda sau cu din astea gen "Braconajul ucide pestii". Offf... Hai pa!

21.4.09

Vai, ce am uitat!


M-am lasat de fumat acu' vreo luna. Am decis sa ma las, si m-am lasat. Acuma, dupa o luna sau cat naiba o fi trecut, ca nu stau sa socotesc, pot sa spun doar ca:
E FOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAARTEEEEEEEEE PLICTICOS SA NU FUMEZI!
Hai pa!




MUCH LATER UPDATE (30.07.2009): Dupa 3 luni m-am reapucat. Ma pluctiseam teribil si ma ingrasasem foarte mult. Nu e o scuza, stiu. Imi place sa fumez, recunosc. E ok, nu trebuie sa dau socoteala nimanui de fapt.

Dupa Paste


Gata, nu mai am chef sa scriu chestia aia cu Marti, 21.04.2009, ora 10,10 pe care o scriam inainte la fiecare post. In fond ce conteaza cand am emis eu aceste minunate judecati si ganduri? Interesaza pe cineva ora exacta la care mi-a venit mie vreo idee? Cred ca nu, asa ca renunt.
In fine, acestea fiind zise, pot sa marturisesc ca sarbatorile de genul Craciun, Paste imi fac rau fizic? Nu stiu de ce exact. O fi din cauza ca sunt obosita dupa pregatiri, o fi din cauza ca stau inchisa in casa si ma plictisesc cu programe imbecile la tv, o fi din alta cauza care acum (si mereu) imi scapa... O fi una din astea, chestia e che intru in depresie in aceste perioade si ca am si probleme fizice. Mereu ma doare ceva... maseaua, spatele.. ceva. Dar niciodata stomacul sau fierea, desi mananc ca tot omul sarmale, miei, oua, chestii grele. Nu bag in mine ca sparta, mananc normal si ca atare stomacul nu ma doare. La naiba! Acum fac si rime... Patetic de-a dreptul.
Ce vroiam sa pun de fapt cu acest post? N-am idee. Poate ca e o perioada naspa pentru mine, ca acum m-am intors la birou si ca n-am chef de munca.
Simt ca trebuie sa se schimbe ceva in viata mea, dar nu stiu ce si nu stiu cum. Cel mai probabil e ca n-o sa se schimbe nimic si ca o sa-mi treaca si depresia post Paste si ca totul va reveni la normal mai devreme sau mai tarziu. As prefera mai devreme.
Si as mai prefera sa scap de vreo 20 de kile peste noapte. Nu stiu cum. Faza e ca nu se poate. Pacat, ar fi fost frumos.
Ok, gata. Hai pa!

9.4.09

free counters

Playlist... again


ProFM Rock. Minunat, perfect. Numai muzica faina, fara nici o reclama, fara stiri, fara comentarii. Melodii intregi, fara taieturi si intreruperi. Recomand cu caldura.
http://www.profm.ro/rock.m3u