18.12.08

Sunt de acord

Resita, Joi, 18.12.2008, ora 11,19

"Din partea mea sa fie ministru la Interne oricine. Nu se va schimba nimic pentru oamnenii obisnuiti. " zice Mircea Badea.
Extrapoland eu zic: Din partea mea sa fie presedinte, premier, ministru de orice, parlamentar, secretar de stat, etc, etc, ORICINE, DE LA ORICE PARTID (mai putin UDMR, sa fim rezonabili, suntem totusi in Romania...). Nu se va schimba nimic pentru oamenii obisnuiti.
Exact asa.
Hai pa!

8.12.08

Vine politia, ce pacat ca nu ii ia...

Resita, Luni, 08.12.2008, ora 10.01

Din pacate, ieri seara butonam si am nimerit inceputul "super-serialului" "Vine politia" de la Pro TV. A inceput copiind aproape la perfectiune scena celebra a orgasmului prefacut al lui Meg Ryan din "When Harry Met Sally". Pana si gemetele tipei erau identice. Se vede ca a studiat, bravo ei, e o actrita buna, dar despre super-scenaristii de la Pro ce sa spun? Lipsa de originalitate crasa si pe deasupra si prostie... Puteau sa copieze o scena mai putin cunoscuta, daca tineau mortis, dar tocamai aia? In fine, spui Romania si poti sa tragi apa...
Hai pa!

4.12.08

Nu mai pot cu Sexy Braileanca!

Resita, Joi, 04.12.2008, ora 15.01

Pe bune, nu mai pot cu fata asta! Ce naiba vede lumea atat de special la ea de o invita peste tot? E ingrozitor de proasta, si nici asa frumoasa nu-i. "Bine ca esti tu frumoasa!" ar spune multi. Ei bine, nu sunt, dar sunt absolut sigura ca-s mai desteapta ca ea si Magda Ciumac (nici cu asta nu mai pot!) la un loc! Si daca nu era destul ca o invita toti la toate orele (chit ca la 50% din emisiuni, ca la Morar de exemplu, e chemata doar ca sa se faca misto de ea in public), am constatat ca se si reiau emisiunile cu ea! Face rating fata si in reluare... Nasol, nasol, pe bune.
Dar ce vreau eu? Cu asa conducatori alesi de poporul asta, cu asa emisiuni alese de poporul asta... e cam clar... Obisbuiam sa spun ca americanii sunt niste prosti cu spume, dar pe bune.. ii batem de departe!
Nu ai la ce sa te uiti la TV. De aia nici nu ma mai uit, decat foarte rar si la emisiuni bine tintite. Nu dau drumul mai devreme ca poate ma prostesc si eu. Si nu vreau. Si asa n-am o parere foarte buna despre mine, daca ma mai si prostesc.. vai de capul meu!
Citesc, mananc carti practic. E mai sanatos asa. Si ascult muzica. Mereu aceeasi, si tot aia pe care o ascultam si in liceu. Rock never dies baby, hehehe.
Dar sa revenim, ca am divagat destul. De ce e sexy Braileanca? De ce Magda Ciumac e moderator /prezentator de emisiune? De ce Tolea, de ce??? :D
Cred ca n-am sa aflu niciodata de ce o fatuca de 21 de ani, cu tatele cazute mai rau ca ale mele (dar eu sunt batrana si am si copil, ziceam ca am o scuza, desi n-am....) si care f__e tot ce-i de sex masculin si-i trece prin fata, care nu poate sa lege doua cuvinte (am observat ca vorbeste monosilabic aproape tot timpul, ati observat si voi?) e asa interesanta. Ma depaseste, asta e.
Stiu ce ar spune fanii "infocati" ai fatucii.... Ca-s invidioasa pe succesul ei. Gresit baieti si fete, gresit. Mi se rupe de ea si de succesul ei, pe mine ma deranjeaza doar ca nu mai pot da drumul la TV fara sa-i vad fata tampa. Asta e tot.
Hai pa!