28.11.08

Link exchange si chestii din astea

Resita, Vineri, 28.11.2008, ora 09.53

Citeam in stanga si in dreapta si foarte multa lume are o problema cu blogroll-ul si cu link exchange-ul. Nu inteleg problema, sincer.
Eu citesc mai multe bloguri, se pot vedea in profil. In blogroll am pus cateva dintre ele, si anume alea pe care le citesc mai des, aproape zilnic. Nu stiam ca cineva ar trebui sa se mandreasca ca e la altcineva in blogroll, si mai ales nu stiam ca cica daca te-am pus eu la mine in blogroll ai si tu obligatia "morala" sa ma pui pe mine la tine in blogroll. Ei na! Internetul e un loc liber, imi place mie sa cred, si fiecare pune in blogroll pe cine vrea si la fel de bine poate sa scoata pe cine vrea.
Nu vad de ce trebuie sa existe obligativitati in sensul asta. Poate-s eu mai proasta si nu inteleg fenomenul.
Desi... poate nu-s chiar asa proasta si inteleg. Lumea vrea sa fie prin blogroll-urile VIP-urilor din blogosfera dintr-un motiv foarte simplu: publicitate gratis si mai apoi castigarea notorietatii. In fine, mi se pare total aiurea. Spune frate pe blogul tau ce ai de spus, comenteaza pe alte bloguri, daca ai de comentat, iar daca ideile tale merita.. pana la urma cineva o sa te remarce i o sa te puna in blogroll.
Pe mine ma intereseaza putin spre deloc ca nu ma citeste nimeni, ca nu ma comenteaza nimeni, ca nu am trafic, etc, etc. Eu scriu pentru ca-mi place sa scriu si pentru ca imi place ideea de blog.
E vineri, ce bine. La votare nu ma duc, ca sincer nu am pe cine vota si oricum indiferent ce votez eu iese ce trebuie, nu ce am votat. In schimb ma bucur ca luni e liber. Stau si eu acasa, ma relaxez, ies la o plimbare daca nu ploua cu galeata.
Sper sa ninga in curand. Obisnuiam sa urasc iarna si zapada, dar anul asta observ ca tanjesc dupa zapada. Vreau si eu cand ma trezesc si ies pe balcon sa vad asta:
Frumos, nu?
Weekend placut baieti si fete, hai pa!

27.11.08

Offf...

Resita, Joi, 27.11.2008, ora 15,22

Am fost si sunt cufundata in munca si cand nu am fost, eram prea plictisita. Da, firma si-a revenit spectaculos si se intrevad vremuri absolut roz, cel putin asa spune seful. Asta e bine, vreau salariul intreg din nou. OK.
Badea si-a facut blog. Aleluia, asteptam de mult momentul.
Citesc o carte de CTP care e geniala, genial si el. El rar da rateuri cand scrie, iar cartea e faina, faina. Daca nu stiam de cine e scrisa, as fi putut baga mana in foc ca e scrisa de CTP, exact stilul lui.
Maine se termina perioada mea de "singura acasa". Aleluia si pentru asta, mi se cam pusese pata. Revin de maine la viata mea normala, de gospodina. Iubesc viata mea marunta.
Hai pa!

10.11.08

Singura acasa

Resita, Luni, 10.11.2008, ora 13.59

Blocaj total. De obicei cand nu sunt in fata computerului am capul plin de idei. Acum nu, normal. In fine, nu conteaza. Ideea e ca am ramas singura acasa. Ce face un om normal cand ramane singur acasa? Face un chef, normal. Asa fac si eu. Deseara vor veni la mine fetele si ne punem sa bem ceva. Fetele poate ca vor avea ce sarbatori (in acest moment sunt la examen), eu sigur nu. Le sarbatoresc pe ele... succesul lor sau esecul. In caz de esec, bem de suparare, in caz de succes, bem de bucurie.
Masina tot nu-i gata. Ajung la ospiciu cu tramvaiele astea! Azi dimineata era tarziu si mi-am spus sa chem un taxi. Proasta alegere! Am mers cu un harb de masina de credeam ca o sa se dezmembreze pe drum dar a costat de 3 ori mai mult decat tramvaiul. Minunat! Promit sa nu mai fac!
Urasc cura mea de slabire! Nu slabesc DELOC! Incep sa ma enervez si parca vad ca dau iama prin frigider... Ca daca tot nu conteaza, de ce sa mai insist?
Se pare ca in ultima vreme toate alegerile mele sunt gresite. Cat poate sa fie de prost un om? Cate alegeri proaste poate sa tot faca pana se invata minte? Nu stiu.
Eu aveam convingerea ca prostituatele si drogatii nu exista de adevarat, ca sunt niste mituri urbane, pentru simplul fapt ca eu n-am vazut in viata mea nici una nici alta. Acum insa citesc blogul lui Curvette, care cica e prostituata. De lux, nu din aia de centura, normal... Alea nu cred ca au bloguri. Oricum, citind tot stau si ma intreb, cum naiba? De ce ar face o fata, o femeie asa ceva? Nu-s o fraiera din aia care sa creada ca nu exista sex ci numai dragoste. Sa fim seriosi! Eu sunt super indragostita de sotul meu si cu toate astea 80% din activitatile noastre sexuale eu le-as cataloga ca "a face sex" nu "a face dragoste". Cand faci dragoste trebuie mangaieri, saruturi, contact vizual, soapte dulci... cel putin asa percep eu. Chestiile astea se fac in cuplu, dar mai rar. Primeaza activitatea pur animalica cu scopul precis de a avea orgasm, de a te relaxa si de a te simti bine. Adica sex. Deci, ziceam ca da, si eu fac sex, ca toata lumea. Dar cu o anumita persoana, pe care o cunosc, cu care impart si alte chestii, nu numai patul. Eu nu inteleg cum pot fetele astea sa o faca cu necunoscuti. Eu nu pot. Si cand eram la inceputul unei relatii, nu saream imediat in pat. In fine, o sa aprofundez tema, pentru ca imi place sa inteleg, chiar daca nu practic.
Da, cam asta ar fi. Nu cred ca mai am idei momentan. Adica am, dar nu din alea pe care sa le impartasesc aici.
E nasol sa fi singur acasa. Nu recomand nimanui. Hai pa!

5.11.08

Dupa o saptamana

Resita, Miercuri, 05.11.2008, ora 13.41

Asadar, a trecut o saptamana de cand am inceput faimoasa cura de slabire. N-am slabit deloc, desi pot spune ca ma simt mult mai bine. Si asta e un castig, pana la urma. Poate am mai mult noroc saptamana viitoare.
Hai pa!

Poveste de trotuar

Resita, Miercuri, 05.11.2008, ora 11,07

Ieri mi s-a stricat masina. Minunat! Acum sunt pieton si calator cu tramvaiul, ca bani de taxi... de unde? In fine, nu m-a facut mama in masina, ma adaptez, nu-i problema. Problema apare in clipa in care vreau sa ajung de acasa in statia de tramvai. E aproape imposibil sa circuli in Resita, in masina sau pe jos. Sa explic. Strazile sunt varza, ca mai peste tot. Dar si trotuarele?? De ce? Nu inteleg de ce pe trotuare trebuie sa fie gropi, gropane si gropite de toate marimile si formele, in care iti sucesti gleznele si daca esti in adidasi, ce sa mai vorbim daca ai indraznit sa iesi pe tocuri! Iti sucesti glezna la fiecare 2 pasi si in plus julesti/rupi tocurile/varfurile. Intr-un final tragic ajungi in statie. Normal, ora de varf, lumea merge la lucru, la scoala, la gradinita sau se plimba pur si simplu fara motiv. In tramvai, daca esti slab de stomac poti sa faci hepatita sau sa innebunesti imediat! Nu poti sa te tii de bara ca e atit de murdara si lipicioasa ca-ti ramane mana pe veci lipita, pe scaune nu e loc. Am auzit si cea mai tare chestie in tramvai, pentru ca evident auzi tot ce vorbeste toata lumea, pentru ca toti urla, nu stiu de ce. Asadar... era o femeie gravida care statea in picioare, cu burta la gura si langa ea pe scaun un barbat, desigur. O alta femeie, mai in varsta, si ea in picioare, incepe sa vocifereze: "Io batrana stau in picioare si uite si fata asta gravida, poate naste p-aici, dar barbatii astia sunt asa de nesimtiti! De ce nu o lasi mai pe scaun?" i se adreseaza direct barbatului de pe scaun. El se intoarce catre batrana cu o fata de peste mort si spune : "Da' de ce s-o las? Ce, io am lasat-o gravida?" Batrana a ramas fara replica, la fel si eu, in mintea mea. Cum e posibil sa fie cineva atat de tampit si de insensibil? In fine, chestii de genul asta ma depasec. Dar sa continuam, caci motivele pentru care nu trebuie sa te sui in tramvai continua... Ar mai fi mirosul imposibil de suportat. De parca toata lumea aia din tramvai n-ar fi facut un dus de ani intregi... De ce? Nimeni nu stie. Si desigur ar mai fi costul... te duce ce pe un sac de cartofi, hurducait, in galagie si putoare si pe urma iti cere si 1 leu 30. Mi se pare cam mult, tinand cont de conditii.
Avand in vedere ca n-avem strazi, n-avem nici trotuare si ca transportul in comun e o scarbosenie hidoasa, ca parcurile sunt de toata jena, ca peste tot e mizerie, vin si ma intreb, de ce sa merg eu la vot? Ca am tot fost, slava Domnului. De cand am implinit 18 ani si pana in prezent am tot fost, si la locale si la parlamentare si la prezidentiale. Au castigat cand unii, cand altii dar nu s-a schimbat nimic, dimpotriva, se naruie totul zi de zi sub ochii mei. Ce sa caut la vot? Parerea mea e oricum ca nu exista ideologii si doctrine in Romania. Toti o apa si-un pamant, eu cred sincer ca sunt toti prietenti si ca sera se duc la o bere impreuna si rand pe seama noastra, dupa ce toata ziua au facut circ injurandu-se pe banii nostri, pe banii MEI! Concluzia e ca nu mai merg la vot. Ma doare-n c...r de campania lor si de ei, precum si pe ei ii incerca o durere in acelasi loc cand se gandesc la noi.
De Obama nici nu mai zic nimic. Americanii sunt niste prosti cu spume, dupa parerea mea, dar se pare ca pana la urma s-au saturat atat de tare de republicanii aia razboinici ca au ales UN NEGRU! Sincer, nu credeam sa apuc sa o vad si pe asta. La multi ani si la mai mare! Peste 4 sau 8 ani o sa mai incerce odata cu republicanii (ca la ei asa e, o data magarul, o data elefantul...) si pe urma doamna Clinton are presedentia asigurata. Asa cred eu. Si atunci o sa spun ca si azi: "Nu credeam sa traiesc s-o vad si pe asta, o femeie presedinte in America!" Dar daca l-au ales pe Obama, de acum totul e posibil!
Hai pa!

P.S. Ce pacat ca nu ma citeste si nu ma comenteaza nimeni. Mi-ar fi placut sa vad ce crede lumea despre chestiile astea. In fine, asta e.

Concurs Dormeo

Resita, Miercuri, 05.11.2008, ora 09.19




Ia vedeti! Hai pa!

3.11.08

De pe mail

Resita, Luni, 03.11.2008, ora 15.33

Cica asta ar fi dovada clara ca Romania este in aer... hummm.
Hai pa!

Uitasem!

Resita, Luni, 03.11.2008, ora 14.49

Am fost plecata in pauza de masa si mi-am cumparat de la Carrefour ceai de lamaie! Misto, e bun.
Hai pa!

Doamne, ce plictiseala!

Resita, Luni, 03.11.2008, ora 14.41

Ma plictisesc ingrozitor. Macar de-mi aduceam ceva de citit cu mine. Bloguri am tot citit azi, mi-ajunge pentru o zi.
Dupa-amiza trebuie sa gatesc pentru familion, fac ciorba si cartofi frantuzesti. Am citit undeva mai demult ca noi spunem cartofi frantuzesti la felul asta de mincare, dar francezii n-au auzit de el in viata lor si nici nu-l gatesc, hehe, ce stiu ei!
La naiba cu criza asta, e nasol sa te trezesti deodata sarac dupa ce ai fost cat de cat ok la capitolul bani. Nu mai demult de acum o luna imi permiteam sa merg la sala, la cosmetica, sa-mi vopsesc parul.. acum n-am bani nici de sampon! E nasol de tot. Cred ca o sa se aleaga prafu' de tot, asa cum vrea Mircea Badea. El o sa fie fericit, ca lui nu-i pasa... n-are familie, copii, credite la banci (ba din astea cred ca are!) casa pe care sa i-o ia banca... Of! In fine, om trai s-om vedea.
Peste o ora si un sfert plec acasa. Super, sa ma bucur atata vreme cat mai am unde sa plec...
Hai pa!

Din nou la birou

Resita, Luni, 03.11.2008, ora 10.34

Am venit mai de dimineata, dar... In fine. Azi mor de somn. De o saptamana nu mai beau cafea pentru ca am descoperit ca-mi "cauza la stomac". Aveam o durere constanta de stomac de aproape o luna si nu intelegeam de ce. Indiferent daca mancam sau nu, indiferen ce mancam, ma durea stomacul. Intr-o dimineata n-am apucat sa beau cafeaua obisnuita si am observat ca nu ma mai durea stomacul. Cand am ajuns la birou insa, mi-am facut cafeaua si dupa primele 2 sorbituri m-a palit durerea. A repetat experimentul a doua zi si mi-a fost clar. Am renuntat la cafea si durerea de stomac a disparut. Problema e ca acuma mi-e somn, fooaaarteee somn.
In fine, ma obisnuiesc eu si fara, nu? Orice invat are si dezvat.
Azi n-am dileme, cel putin momentan. Mi-e dor de colega mea Simona care e in concediu saptamana asta. Si ei ii e dor de mine... Nu ca-i dragut? Lumea incepe sa creada pe aici ca suntem lesbiene, hehe. Nu-mi pasa! Ne intelegem foarte bine, si asta e tot ce conteaza. Stau doar sa ma intreb daca suntem si prietene. Eu eram sigura ca suntem pentru ca peterecem mult timp impreuna, ne povestim de toate si cind nu suntem impreuna vorbim la telefon o gramada (ce bine ca firma ne-a dat telefoane cu minute nelimitate gratis in grup!). Juram ca suntem prietene, pana cand ea mi-a povestit odata o intamplare de pe vremea cand lucra ea in Italia. Si anume ca se intelegea bine cu o tipa de acolo si tipa credea si ea ca sunt prietene, pana cand intr-o zi Simona i-a spus ca nu, ca sunt doar colege si gata, doar ca ea e amabila cu toata lumea. O fi amabila si cu mine, sau e ceva mai mult? Mi-e jena sa o intreb, normal. In fine, se pare ca totusi am o dilema... e Simona prietena cu mine, sau suntem doar colege? Nu stiu, eu stiu doar ca o simt foarte aproape, din punctul meu de vedere suntem prietene.
As bea un ceai de lamaie, dar n-am. Nasol. Hai pa!